Vaderhartschool en Leerhuis

Abba Vaderhartschool

 

De Abba Vaderhartschool is een plaats waar je allereerst God als Vader mag leren kennen. Het is niet zozeer een school zoals we dat gewend zijn, waarin een leraar aan een aantal leerlingen iets onderwijst. De Vaderhartschool is een plek waar jouw hart mag komen in een reëele ontmoeting met het Vaderhart van God.

 

Een plaats waar je mag thuiskomen, ont-spannen, mag delen en ontvangen. Liefde is de primaire behoefte van ieder mens en juist op dit gebied is er vaak heel veel fout gegaan, waardoor je in je (latere) leven vast kan lopen in en op een aantal gebieden. Een verkeerd Godsbeeld is vaak gekoppeld aan een verkeerd zelfbeeld en wereldbeeld.

Onderwerpen zoals identiteit, innerlijke genezing, God als Vader en het moederhart van God,

vader- en moederschap, bevrijding van trauma’s, zoonschap, (ver)slaaf(d) of vrij e.d. komen aan bod en er is ruimte voor gebed en bediening.

 

 

Leerhuis ‘Beth Midrasj’
Leerhuis ‘beth midrasj’ is een plaats waar we samenkomen om samen te groeien in het kennen van Gods woord – de Bijbel – door met elkaar te (be)studeren en te graven in Zijn eeuwige woorden. Een plaats waar we “leren” wat het werkelijk betekent dat wanneer we samenkomen een ieder iets heeft, een plaats waar je wordt toegerust tot dienstbetoon.

 

‘Beth midrasj’ zijn twee Hebreeuwse woorden.

Beth betekent o.a. huis en familie, een verlangen en goddelijke opdracht waartoe Zebulon Lighthouse is geroepen, een (familie)huis te zijn.

Midrasj komt van het Hebreeuwse ‘drasj (darash)’  wat betekent zoeken, onderzoeken, examineren, maar ook een Hebreeuwse manier is om in verschillende ‘profetische’ lagen naar het Woord van God te kijken.